Måste tiden gå så fort???

Hejhöpp därute alla.
Hehe denna dag inte ett liv "citat" ur vi på saltkråkan,en välkänd tv serie, jajaja vad har hänt idag da jo jag har rensat hår från Gina fick ihop nästan te en hel peruk,kan ju passa på att fråga om nån vill ha en peruk isåfall kunde jag ståt till tjänst hehe, jisses vad hår man kan få ihop satan i havet asså men Gina vovva mådde bra efter de,sen har jag sopat lite på gården där vi bor, och så kom döttra hem o jag säger gud vad jag saknar henne runt mig kanske har lite svårt att axeptera att hon inte bor så möcket hemma suck, ja liten blir ju stor te slut så är de ju bara o snart e sönen där oxo fan va de går fort,snälla kan jag få dra tbx tiden en stund bara. Ibland tror jag att jag blir knäpp mer änn jag brukar va jisses hehe, går hemma nu är sjukskriven för jag har inte mått så bra diskbråcket o allt annat skumt som har vart. man tänker väldans möe när man går hemma och försöker komma tbx te livet typ "jag mot klockan "vissa saker acepteras och vissa inte.
Ja döttra var hemma en sväng ikväll iallafall vi har ätit mat o drukigt kaffe tölat lite de va sååå gött. Senare så följde jag henne med Gina en bit såkallad kvällsprommis de var så gött hehe de var spänst i benen hehe.
Nej gött fölk därute nu ska de bli sängen men det var gött o rensa hjärnan en stund o Gina ligger redan o sover hahaha helt slut efter prommisen,sebben ligger oxo sover efter en veckas slit på praon.
ha de så gött nu alla,och ni som funderar på att vad betyder "ma råkes" är lika med "vi ses" men på nörrländska.
Älskar min goa familj pusspuss.

Nedrans otur jag har fan!!!

Hellojsan därute, Tänkte jag skulle skriva lite men bara lite hehe.Idag har de vart en sån där jävla skitdag regn regn o åter regn t.o.m vovva vägrade gå ut,hon stod bara o titta på mig ungefär som att MÅSTE jag suck jae ho ä rolig hon o mycket speciel våran Gina.
Inte nog me att de vart dretväder,telefon ringde o jag kunde inte svara hade annat för mig just då hm...hahaha.
Sen ringde mobilen i samma veva som jag skulle göra kaffe,hade fyllt på vatten,kaffeböner o allt o så råka jag ställa själva glashållaren på ett så jävla dumt ställe att när jag hör denna ettriga signal så släpper jag allt drar te glashållaren med armen så den far ner i golvet,och vad händer jooooooo krach fyfan jaha där gick den åt helvette o mobilen sluta ringa,där står jag o tittar på glas stora o små glasfliser. Okey vad göra jag nu da jag e ju kaffesugen så jag får ta fram damsugarn o får bort skiten, sen tar jag en eldfast skål hehehe den e just nu min kaffeglashållare o vad jag kan hehe, döttra ringde jag o tala om vad som hänt hon sa, men mamma va gör du så för och sebben lika dan när han fick se det. Gina stod o titta på lille mig hon såg ut som en alv vovve just då haha. Ja så kan de gå när man har otur hoppas morrondan bjur på en bra dag.
Ha de så gött min vänner,ma råkes.
pusspuss min familj.


Vad är det jag sett tro???

Hellow på er där ute i landet, Ska nog säga att ikväll hinner jag nog inte skriva en hel roman hahaha,jag har 5 min innan de blir Fredag. Men de "kvettala"jag har ju natta på mig hehe.
Igår Torsdag hände inte så möe mer än att jag vakna på morron kl.0600 och vet inte om jag drömde eller om jag såg i syner där står en skepna på c:a 2m vid sängkanten jag såg hela gestalten men inget ansikte det var dret äckligt drog täcke över huvvet o vänta lite sen kolla jag igen joda då hade det flytta sig te väggen mot dörrposten,jag vet inte men de kändes inte bra i varjefall usch. ojojoj så det kan bli. Samt att de har hänt lite privata grejer som man inte vill säga utan ha för sig själv.Nej goa vänner där ute de blir inte så möe skrivande ikväll / natten utan jag ska försöka hitta te sängen o sova lite,tror jag kanske bråkar med kudden.
Ha de så gött alla,ma råkes.
Pusspuss älskar min familj.

förlåt!!!

Hejsvejs igen alla där ute,hur fan kunde jag missa i mitt inlägg att sebben o catrin har fått höra på mig hur ont jag haft måste ju va jöbbigt för dem oxo jööö "sorry" mina gull.Titta jag han få med det innan klockan hinner slå 23.50 pip
ha de gött alla igen kram.
Pusspuss älskar min familj.

Vad är smärtgräns???

Hejsvejs på er därute,jao då var de dax att starta ett skrivande,och enligt min kluriga dötter o hennes syster ullis så behöver lille jag detta,dom har sagt de båda två jag får lov och säga att dom har rätt.Så här sitter jag och gör pekfingervalsen eller som jag kallar det ibland"fuck you fingrarna får göre jöbbet"hehe.men gött o få skriva av sig det skadar nog inte.Kan börja med o säga att jag haft ont i ryggen,efter 8 st läkare som sa att du ska få tabletter som tar bort de onda men vad hände jo följande 1 år 6mån bara värk o medicin så hamna jag på smärtkliniken i karlstad och en läkare Lena Werngren tog hand om mig o lyssna på hur jag mådde,hon sa det står inte rätt te detta du ska på magnetröntgen och vips där fick vi svar hon ringde mig fredagen den 22 feb,och fråga hur jag mådde,jag sa att det känns som om jag skulle föda barn med vänsterbenet det dommnar bort på mig du milde de blev akuten samma kväll,Jennie min goe vän tog sebba åt mig "tack för att du finns Jennie du betyder mycket gumman".Och operation redan dagen efter jävvlar va ont,diskbråck 4-5 kotan nerifrån o upp aj som fan rent ut sagt hm.Operationen gick bra 1 tim och sen 5 dar på sjukan för o få rätsida på det hela jävvlar va stelt efter ingreppet men jag tog mig upp och nu är värken borta jisses va gött.Nu kommer det stora "MEN"abstinensen är det nu istället efter all medicin och såkallad morfin efter ingreppet men men jag e på G de ska nog gå TACK vare min goa FAMILJ o Vänner som vet vad lille jag gått igenom "behövs inga namn ni vet vilkna ni är" känn er träffade hehe.
Men igår Måndag 1 april så var jag med döttra o christian på UTB för handledare för körkort hehe kan ju säga att "jag har nämligen gått körsen"hehe och jag tänker de blir ho söm lär mig köra bil hehe fan va bra jag e hehe,jag slapp o tänka på tabletter och fick skitkul info istället,bra va tycker ja.
Nu har jag skrivit "sjukt"bra ett tag mina fingrar är svettiga hehe nu var jag rolig.Men nu blir de sängen och jag ska nog komma ut imonn oxo de var gött detta o få skriva lite.Lite ovant men de kommer.
ha de så gött därute alla mina vänner.
Pusspuss älskar min familj.


RSS 2.0