29/6 - 30/6 bästa dagar förra veckan...

Hej på er...

Sitter å tänker att dax blogga av sig för nån dag eller kanske nåra dar, jaja de märks hur mycket som blir, men iallafall förra veckans Onsdag 29/6 var den bästa Dagen den veckan för då kom Nelliehjärtat hit med mamma i släptåg, dom skulle vara kvar under natten för catrin skulle te tandis å få en lugnande sup, hehe en sup av tandläkarn YEYH. Men iallafall så fick jag å Nellie å morbror gå möta upp en vimmsig dotter/syster/mamma hehehe va kul hon såg ut jag lovar, Nellie sov så det missa lillraringen. Vi kom hem gjorde lite mat drack kaffe å bara mööös så gött å ha familjen nära sig, på kvällen åt vi ostbågar å kolla film på tv och bara prata blablablablabla trevlig värre å många glada skratt, Nellie somna vid 22.00 av ren övertrötthet i mormor Tutas säng så gött så. Vi andra blev rätt sena men somna gött i varjefall.

Torsdags morgon blev kanon Nellie å mormor upp äter frukost vid 09.00, väckte mamma med kaffe på sängen, å Nellie busa som vanligt, sen vid middagsdraget så säger Catrin...neeejje mamma nu går vi te golfbana å spelar golf...jaaaaa de gör vi och den som förlora skulle bjuda på glass, så vi drog i väg te golfbana och premiärspela 18 banor skulle spelas, den ena jävvligare än den andra hehehe, lillesmöla sov i vagnen, sebban spela först å vann naturligt vis bläää hehehe, sen stod de upp te mig å Catrin hehehe sa catrin de va jag som förlora, men då tyckte jag att eftersom hon bjöd på en runda så fick jag ta glassen ahahahahahahaha, sen blev klockan 14.30 å dom måste ta bussen, givetvis är ju jag så blödig så jag gråt när Nellie vinka åt mig å titta som att men mormor da ska du inte med, hm ja så det kan bli snyffft.

Ja det var lite om förra veckan...ska se om jag skriver om denna veckan sen, nu blir det kaffe å slappa lite i sommarvärmen...

Älskar min familj <3 puss

Må så grankott alla.....

RSS 2.0