Dax igen...

Hejhej på er där ute i vårt avlånga land,de e ett nytt år 2009 hm... och jag har inte bloggat sen ja jag vet inte när men de var 2008 så långt vet jag.
Lite svårt e de å komma igång oxo för mycket har hänt både lessamt å gött sen sist men men döttra har tjata på mig att mamma förfasen kom igen nu de e uppfriskande å gött avkopplande å blogga och så har du fått FBKs färger så ut och sätt igång,okay vist e de det men när man inte gjort de på ett bra tag så jajaja jag e ju ingen skribent precis men "here we go" haha asg. yeeeeeeeeees

Börjar härmed att säga God Fortsättning alla mina nära å kära på 2009.
Okay å sen da,jo jag.......nejmen vänta jag kan faktiskt börja så,sålänge och fortsätta i möra,
behöver inte pressa på allt nu,måste faktiskt kolla vart jag var sisst med å skriva,så e de nog lättare jag gör ett försök iallafal.De var allt för ikväll,ha de så gött så länge
Puss älskar min familj.Ma Råkes.Kommentarer
Postat av: Fröken C

Du är utmanad ;) Inget måste om du inte vill, men utmanad är du ;) Kolla inlägget 7 Sanningar i min blogg =) Puss&Kram

2009-02-03 @ 13:02:42
URL: http://catsa.bloggagratis.se
Postat av: always

Namninsamling - Förbjud att barn hängs ut på nätet! - Hänger du med på det här?Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. "Ibland finns det en naiv inställning till nätet".Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.

Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.

– Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?

Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som "dammsuger" olika sajter i jakt på bilder på barn.Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.Namnlista att skriva på:

http://www.namninsamling.com/always1


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0